banner

jo-otlet Annyi ajándékötletet kap az ember, így, karácsony előtt, de kevés közöttük az igazán használható... Ha jól akarsz választani, először gondold át, mi is a célod az ajándékozással?

Az ajándékozás legfontosabb célja, hogy kimutasd a törődésed, a figyelmed és a szereteted. Ezért az ajándék annál jobb, minél több örömet okoz annak aki kapja, minél hasznosabb a számára. és az se baj, ha eszébe jutsz róla, igaz?

Most pedig mutass az itt felsoroltak között akár egyetlen olyat, ami ne lenne igaz a masszázsra: csupa figyelem és törődés, rengeteg örömet okoz, és több, mint hasznos — azon kevés dolgok egyike a világon, amit úgy élvez az ember, hogy közben nem károsítja az egészségét...

Hidd el, örülni fog neki, bárki is kapja a szeretteid közül!
Ha pedig még kétségeid lennének az itt leírtakkal kapcsolatban, gyere el és próbáld ki, jót tesz a karácsonyi készülődés stresszét enyhíteni!

(Tudtad, hogy decemberben adják el a legtöbb nyugtatót?)

Üss két legyet egy csapásra: oldd meg az ajándékozás  problémáját egy-két masszázsbérlettel, és oldd fel a maradék stresszt egy jó masszázzsal!

 

Ilyen is van...

ajandek utalvany 2014

Amit tudnod kell

Van néhány olyan körülmény, ami nem igazán kedvez a masszázsnak, és fordítva: nem árt megnézned mik az ellenjavallatok, mielőtt döntesz.

Az ár nem fog gondot okozni

Én lennék a legolcsóbb? Nem feltétlenül. De lehet, hogy már az első kezelés után rájössz, hogy az egészséged, a jó közérzeted pénzben nem mérhető, valójában megfizethetetlen. Ennél azért jóval olcsóbb vagyok! Győződj meg róla itt!