banner

boldog-elet Van-e fontosabb az egészségednél, a jó közérzetednél? Ha erős vagy és boldog, van-e bármi, amivel ne tudnál megküzdeni? Mit lennél hajlandó itt és most megadni, hogy jobban érezd magad a bőrödben?

 

Van-e bárki, aki ezekre a kérdésekre ne ugyanúgy reagálna?
És ha nem kérek mást, csak egy ici-picivel nagyobb bizalmat?

 

Nevetni fogsz, de vannak olyanok,

akiknél már ez is elég a megtorpanáshoz!

Azért nem masszíroztatják meg magukat, mert úgy gondolják, hogy nem elég szép a testük ahhoz, hogy felfedjék, és tartanak attól is, hogy nem csak a gyógymasszőr ítéli majd meg a látványt, hanem esetleg mások is, akik a gyógymasszőrtől tudomást szereznek róla!

Először is: A masszőr a pályafutása során nap mint nap több olyan vendéget masszíroz meg, aki nem rendelkezik tökéletes idomokkal, tehát igazából nem tűnik fel neki, ha valaki nem tökéletes (az ellenkezője sokkal inkább, az a ritkább...!)

Másodszor: A masszőr nem teheti meg, hogy kibeszéli a vendégét, mert a hallgatóságának nem kell túl éles felfogás ahhoz, hogy rájöjjön, itt őt is kibeszélhetik.

Most vegyük mégis a legrosszabb esetet: A masszőr látja, hogy narancsbőröd van, és gondol róla valamit. Érdekel, hogy mit gondol, ha ráadásul enyhíti is a tüneteid?!?

Érdekel, hogy mit gondol bárki más a bőröd állapotáról, ha a rendszeres masszázs egy életre megváltoztatja a közérzeted?!?

Téged természetesen nem fog érdekelni, de hidd el, hogy van akinél csak egy kicsivel több bizalom önmaga és a masszőr iránt már elég lenne egy új életvitelhez, mégis elakad, segítségre szorul.

Mindezt azért írtam le, hogy ezt a segítséget, ezt a pici lökést meg tudjam adni, pusztán azzal is, hogy nyilvánvalóvá teszem: tisztában vagyok a problémával — és igyekszem mindent megtenni az elhárításáért!

Köszönöm a figyelmed, és ha esetleg van olyan barátod, aki eszedbe jutott miközben a bejegyzésem olvastad, kérlek, küldd el neki!

 

Köszönöm a segítséget az ő nevében is!

Ilyen is van...

ajandek utalvany 2014

Amit tudnod kell

Van néhány olyan körülmény, ami nem igazán kedvez a masszázsnak, és fordítva: nem árt megnézned mik az ellenjavallatok, mielőtt döntesz.

Az ár nem fog gondot okozni

Én lennék a legolcsóbb? Nem feltétlenül. De lehet, hogy már az első kezelés után rájössz, hogy az egészséged, a jó közérzeted pénzben nem mérhető, valójában megfizethetetlen. Ennél azért jóval olcsóbb vagyok! Győződj meg róla itt!