banner

kopolyozes A régi Egyiptomból is maradt ránk a technikát megörökítő ábrázolás, az ókori Görögországban pedig olyan nagyra becsülték a köpölyözést, hogy a köpölyöző harang az orvosok védjegyévé lett.

A köpölyözés okozta vákuum hatására a kezelt területen a kapillárisok kitágulnak, ez friss vér és több oxigén beáramlását teszi lehetővé, ami egyenletesen átjárja a kötőszöveteket. A használt vért, a nyirok- és anyagcsere végtermékeit a véráramba pumpálja, amelyek a vesék irányába áramlanak. A vákuum szívóhatásával vérbőséget okoz az adott területen, javul az itt lévő bőr, izom, valamint a területhez tartozó belszervek vérellátása, vérkeringése, anyagcseréje, valamint a helyileg fellépő vérbőség aktivizálja a szervezet egy vagy több meridiánját, s így fokozza a bioenergia áramlását.

A köpölyözés a Chi aktiválásának egyik legintenzívebb módja: a meridiánrendszer, az akupunktúrás pontok, a Head-zóna elmélet mentén is alkalmazható.

Csodákat érhetek el a testi és lelki frissességed visszaállításában!

Ilyen is van...

ajandek utalvany 2014

Amit tudnod kell

Van néhány olyan körülmény, ami nem igazán kedvez a masszázsnak, és fordítva: nem árt megnézned mik az ellenjavallatok, mielőtt döntesz.

Az ár nem fog gondot okozni

Én lennék a legolcsóbb? Nem feltétlenül. De lehet, hogy már az első kezelés után rájössz, hogy az egészséged, a jó közérzeted pénzben nem mérhető, valójában megfizethetetlen. Ennél azért jóval olcsóbb vagyok! Győződj meg róla itt!