banner

ajandek-masszazs

Igazán kellemes, Boldog Új Évet kívánok Neked — de hogy ne csak a Te éved legyen jobb, oszd meg a titkod a barátaiddal:

 

Ha továbbküldöd ezt a levelet — hogy tudjuk követni, másolatban nekünk is a kalantai . jozsef "kukac" upcmail . hu címre — és a barátaid közül hárman feliratkoznak ingyenes Online Stresszoldó Magazinunkra, még hozzá ők a leggyorsabban, megajándékozunk egy 90 perces, 5 200 Ft értékű masszázzsal!

Hány barátod van, akire ráférne a stresszoldás?
Örülnének is neki?

Akkor mire vársz? 
Ilyen gyorsan még nem kerestél 5200 Ft-ot!

Továbbítsd a levelet, és lehet, hogy órákon vagy akár perceken belül megkapod az e-mail-t arról, hogy a Te barátaid iratkoztak fel a leggyorsabban!

Ha most nem Te nyered meg az ingyen masszázst, akkor is jutalmat kapsz:
Ha csak egy barátod iratkozik fel — függetlenül attól, hogy mikor teszi ezt — az ajándékod egy tartósító és adalékmentes, 100%-ban természetes összetételű, nagyon különleges hatással bíró holt tengeri fekete iszapszappan!

Ilyen is van...

ajandek utalvany 2014

Amit tudnod kell

Van néhány olyan körülmény, ami nem igazán kedvez a masszázsnak, és fordítva: nem árt megnézned mik az ellenjavallatok, mielőtt döntesz.

Az ár nem fog gondot okozni

Én lennék a legolcsóbb? Nem feltétlenül. De lehet, hogy már az első kezelés után rájössz, hogy az egészséged, a jó közérzeted pénzben nem mérhető, valójában megfizethetetlen. Ennél azért jóval olcsóbb vagyok! Győződj meg róla itt!