A stressz specialista

”Az ember.... feláldozza az egészségét, hogy pénzt keressen. Aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét. És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, hogy elfelejti élni a jelent:, az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben: úgy él, mintha soha nem halna meg, és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán." 
(Idézet a Dalai Lámától)

 

Szeretnék segíteni!

 

Látom a világban, micsoda eszeveszett rohanás, micsoda káosz van. Rengeteg a feszültség, ami a tested és a lelked is kikezdi, és ha egyszer kikezdte, rágja tovább...

Azt is látom, hogy a problémákat elég sokszor, és teljesen értelmetlenül, mindenféle élvezeti cikkek, gyógyszerek útján próbálják megoldani, ami csak tovább rontja a helyzetet.

Ezért döntöttem úgy, hogy a munkámmal a vedégeimnek pihenést, felfrissülést, testi-lelki regenerálódást igyekszem nyújtani a legtermészetesebb legegyszerűbb módon.

Hogy minél többet tudjak segíteni, folyamatosan bővítem tudásomat, és hogy minél többeknek tudjak segíteni, készítettem ezt a weboldalt — nézz körül, és keress meg!

 

Nagyon jó érzés, ha segíteni tudok!

 

A figyelmed megköszönve:

gyogymasszazs-stresszoldas-specialista

Kalántai József

gyógymasszőr, stressz specialista